Kennisbank

Hoe voeg ik een sub-user toe?

In dit artikel lees je hoe je een sub-user toevoegt aan jou server.

Stap 1:
Log in op onze panel.

Stap 2:
Kies de server waar je de sub-user wil toevoegen.

Stap 3:
Klik op Management en dan op Subusers.

Stap 4:
Klik op de knop Add New Subuser, vul het e-mailadres in, klik de benodige permissions aan en klik daarna op de knop Add New Subuser.

Stap 5:
Er wordt naar het ingevoerde e-mailadres een e-mail gestuurd met daarin meer informatie.

Lukt het na het lezen van een artikel alsnog niet? Contacteer dan onze support.